Klinikken

Nedestående er mine priser for fysioterapi og personlig træning. Da jeg ikke har et ydernummer, og du derfor ikke kan få statsstøtte til behandling, har jeg valgt ikke at lave forskel på 1. gangs priserne og normal priserne. Du kan dog stadig få tilskud fra Danmark, hvis du er medlem.

Jeg har ikke nogen første gangs konsultation på under 1 time, da jeg vil være sikker på kvaliteten af mit arbejde. Jeg går derfor ikke på kompromis med tiden. Tankegangen bag min behandling er, at give dig som patient redskaber til selv at kunne deltage aktivt i dine forbedringer, og i fremtiden selv være i stand til at træffe bedre valg. Det er vigtigt for at forebygge og minimere risikoen for tilbagefald. Better in four or no more. Det betyder, at der skal være effekt af min behandling, og fire behandlinger er efter min mening højt sat. Det er mit mål, at ingen skal kunne forlade en behandling uden at føle sig tryggere, have færre symptomer og være bedre rustet til at håndtere sin problematik nu og her samt i fremtiden.

Fysioterapi 30 min. 300 kr.

Fysioterapi 60 min. 500 kr.

Fysioterapi 90 min. 750 kr.

1. Gangs fysioterapi 60 min. 500 kr.

1. Gangs fysioterapi 90 min. 750 kr.

Programlægning 250 kr.

Instruktion/korrektion af basale styrkeøvelser (f.eks. squat, dødløft, kettlebell swing osv.)

En person 1 time 500 kr.

To personer 1 time 700 kr.

Tre personer 1 time 800 kr.

Fire personer 1 time 900 kr.

Fire personer 1,5 time 1.000 kr.

Ved foredrag, gruppeundervisning og lignende aftales der en pris.

Du kan bestille tid på telefon 61 16 99 16 eller 28 34 02 29. Der kan senest meldes afbud 24 timer før aftalt tid.

Hvis du vil vide lidt om min tilgang til behandling, inden du bestiller, beskriver jeg nedestående lidt om den tankegang, som der ligger til baggrund for min behandling samt nogle af de teknikker jeg gør brug af.

Mit syn på fysioterapi og behandling er, at det først og fremmest er vigtigt, at man får en ordentlig samtale om skaden, dets omfang og historik. De fleste vil gerne bare fikses, hvilket jeg godt kan forstå, men jeg anser generelt dette som en lappeløsning. For at opnå den bedste effekt, og for at du som patient skal få mest muligt ud af din tid sammen med mig, bruger jeg en del tid på at lære dig om smerte, vævshealing, arvæv, åndedræt, simpel bevægeteori, træning og bevægelse. Som tidligere nævnt er baggrunden for denne tilgang, at lære dig at mestre din egen krop, og give dig størst mulig chance for at selv at kunne træffe de rigtige valg nu og her samt i fremtiden med henblik på smertefri bevægelse.

Give a man a fish and feed him for a day. Teach a man to fish and feed him for a lifetime. Man kan sige jeg, at lærer dig at fiske og der bliver ikke serveret fisk under min behandling. Det er blandt andet også derfor, at man minimum kan booke en time hos mig.

Derefter laver jeg en undersøgelse, der sammen med samtalen ligger til grund for mine hypoteser angående dine smerter. Så laver vi en eller flere før tests, for at kunne måle effekt af behandlingen. Og så går vi i gang med selve behandlingen. Hvordan den ser ud er meget forskelligt. De primære manuelle teknikker jeg gør brug af er Mulligan og Primal Reflex Release Technique (PRRT). Jeg forklarer længere nede teorien bag disse teknikker.

Jeg gør brug af mange forskellige tilgange i min behandling alt efter problemet og personens behov. Det kan være alt fra fysisk træning og manuel behandling til åndedrætsteknikker og bevægelighedsøvelser. Men det kan også være din kost, din søvn og din daglige bevægelse eller mangel på samme som bliver fokus. Min teoretiske og praktiske fundering indenfor fysioterapi er meget bred, hvilket du kan se på mit C.V. under om Simon.

Da effekten af behandlingen afgør retningen i behandlingen er det også med til at kvalitetssikre. Hvis der ikke er effekt ændrer vi tilgangen. Du kan altså ikke komme ud for 10 behandlinger, hvor du måske har fået det lidt bedre. Vi skal i samråd være enige om forbedringerne og at vi arbejder i den rigtige retning. Du skal have fået det væsentligt bedre indenfor 4 behandlinger ellers stopper jeg vores samarbejde. Behandling hos mig er et samarbejde hvor man selv er aktiv deltager i sin egen helbredelse.

Som jeg ser det er behandling hos mig en investering i egen krop og helbred.

Mulligan

Mulligan er en meget skånsom mobilisering af led som skal være smertefri. Man kan sige at det er det stik modsatte af en manipulation som de fleste folk kender som at blive ”knækket”. Forestil dig at du har ondt i ryggen og noget føles som om det sidder fast. Her vil man med Mulligan teknikker gå ind og assistere kroppen i at lave den bevægelse som der er låst. Som jeg forklarer det til mine patienter så hjælper jeg kroppen tilbage til at bevæge sig som den plejer eller at jeg skubber lidt til knoglen så hjernen husker hvordan den normalt bevæger sig. Det hele skal foregå smertefrit og bevægeligheden skal øges med det samme. Så hvis man sammenligner mobilisering og manipulation så er det for mig det samme som en skuffe der binder. Med manipulationsteknikken river du hårdt skuffen ud mens du patient ligger afslappet og ikke deltager i behandlingen. Med Mulligan teknikken lirker du den skuffen ud aktivt mens behandleren med sine hænder understøtter at ledet bevæger sig normalt og smertefrit.

Det er meget forskelligt, hvad behandlere bruger af teknikker, men for mig er Mulligan metoden helt unik på grund af øjeblikkelig effekt. Det vil sige, at jeg ikke skal behandle flere gange, for at finde ud af om metoden har effekt. Derudover kan jeg aldrig skade mine patienter, da behandlingen skal være smertefri, og patienten selv er involveret ved at udføre bevægelsen assisteret af mig.

Du kan læse mere om Mulligan her 

Primal Reflex Release Technique (PRRT)

PRRT er et helt unikt behandlingssystem, som er opfundet af en genial fysioterapeut John Iams. Udover nogle start dvd’er der forklarer basis af teknikken, kan uddannelsen kun tages i San Diego Californien, USA.

Man starter behandlingen med en 2 minutters kropsscanning, hvor man med fingrene mærker efter øget spænding og eftergivelighed i muskler og led. Ofte bliver patienten selv overrasket over de spændinger og ømheder, som kan gemme sig omkring på kroppen uden selv at have lagt mærke til dem. Før behandlingen starter noteres de forskellige områder af kroppen, hvor der blev fundet øget spænding og der laves før tests.

Behandlingen kan virke som hokus pokus, fordi meget få kender til teknikken, og du derfor sandsynligvis aldrig har oplevet den før.  Det gælder om at udløse dine reflekser forskellige steder i kroppen hvilket foregår lyn hurtigt. Behandlingen skal være smertefri, og der skal være effekt med det samme. Behandlingen går i sin simpelhed ud på at få kroppen til at slippe unødvendige spændinger. Det kan sammenlignes med, at din computer er frossen, og du trykker på restart knappen for at nulstille spændingsgraden i dine muskler.

Du har sikkert prøvet eller set nogen fået udløst refleksen lige under knæet. Typisk sidder man med benene hængende, og bliver så slået med en reflekshammer lige under knæet hvorefter benet strækkes. For at benet strækkes skal forlårets muskulatur trække sig sammen, samtidig med at baglårets muskulatur skal slappe af. Den udløste refleks i forlåret nulstiller altså spændingsgraden i baglåret. Det tager sekunder få sekunder at udløse refleksen, og virkningen er mærkbar og testbar med det samme.

Med denne teknik har jeg haft rigtig positiv respons på kroniske smerter så som rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine. Den virker overalt på kroppen, og jeg kan varmt anbefale den.

Du kan læse mere om PRRT her og her