Testimonials

Jeg er født med klumpfod, og har fået 8 omfattende operationer, men alligevel endte jeg op med en skæv ryg, hvor 15 år af mit voksenliv med kiropraktik og fysioterapi ikke har kunnet lindre på mine smerter.
Jeg fik i en alder af bare 45 år så voldsomme rygsmerter, at sygemeldinger og smertestillende morfinpræparater blev en stor del af min hverdag. Jeg søgte læge og blev sendt til røntgen, hvor jeg fik den besked, at jeg havde en udposning på 4. hvirvel på rygsøjlen. Herefter blev jeg henvist til rygafdelingen på Glostrup Hospital, som kom til den konklusion, at de ikke kunne hjælpe mig efter meget lang ventetid og 2 undersøgelser med snak om rygoperation. Jeg kæmpede for at arbejde af frygt for at skulle ende på invalidepension.
Her mødte Simon Kirkegaard som mente at han kunne hjælpe mig. Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk, og det blev ikke mindre, da han præsenterede mig for de nye teknikker han havde lært og taget med hjem fra USA, men efter en enkelt behandling gik mine smerter fra (på en skala 1-10) fra 7 til 2, og efter endnu en behandling til 1.
Nok grinede jeg af de øvelser og den behandling jeg var igennem med Simon, men jeg lever nu en hverdag uden sygemeldinger, receptpligtig medicin og nævneværdige smerter, må jeg indrømme, at resultatet af Simons metoder ikke er mindre end helt fantastisk!!

Mvh Claus Overby

Jeg har gennem mit liv stiftet bekendtskab med mange smerter og forskellige behandlingstiltag. Jeg er opereret for struma og i mit højre knæ. Jeg har haft mange smerter i både venstre og højre skulder og venstre hofte.
Da smerterne var værst i min højre skulder var jeg nødt til at sygemelde mig og her mødte jeg Simon som tilbød mig at undersøge og behandle mig. Jeg var blevet undersøgt af flere læger og anbefalet at blive opereret både i skulder og få nye hofter. Dette undrede mig meget da jeg kun havde ondt i den ene hofte og smerterne ikke var voldsomme. Jeg valgte at sige ja til skulderoperationen men nej til de nye hofter.
Første behandling jeg fik hos Simon gjorde mig helt smertefri i den højre skulder som jeg skulle opereres i og jeg fik anvist nogle øvelser for min hofte. En uge senere var min hofte væsentligt bedre og jeg havde ikke morgensmerter og kunne gå på trapper.
I dag er jeg i arbejde og får kun ondt hvis jeg overanstrenger mig ved løfte og bære tunge ting men ikke noget som ikke forsvinder med en god nats søvn.
Jeg kan varmt anbefale at få behandling Simon det sparede mig for minimum en operation og jeg fungerer i dag bedre end jeg har gjort i mange år.

Mange hilsner Inge

Patricio Juarez – 27 år 06.05.14

Før jeg fik Simon anbefalet igennem en anden fysioterapeut, havde jeg døjet med spændingshovedpine hver dag i 4 år! For dem der ikke ved hvordan det er at have spændingshovedpine, kan jeg fortælle at det er yderst ubehageligt. Det medfølger, svimmelhed, nedsat energi, uro i kroppen, smerter og general ubehag. Jeg følte selv, at jeg havde prøvet alt hvad der kunne gøres – besøgt alverdens massører, osteopater og fysioterapeuter.

Simon var den første, som ikke prøvede at give mig den øjeblikkelige løsning (for der var ikke nogen). Simon gav mig forståelsen af hvordan min krop reagerer på det jeg gør og hvilke redskaber jeg skal bruge for at ændre på det. Nu er smerterne væk, energien er tilbage og ubehag er blevet til velbehag. I stedet for at give mig en fisk, lærte han mig at fiske!

Det er ikke kun Simons evner som fysioterapeut, der er grunden til jeg altid anbefaler ham hvis nogen har brug hans ekspertise. Han går virkelig op i det han laver og han bekymrer og interesserer sig for sine patienter. Jeg fik sms og opkald omkring hvordan det gik med mig, efter jeg havde været hos ham – det vidner for mig om en person der yder noget ekstra!